Ortodent Logo
Početak Arhiva Kontakt
O nama
Oprema
Potrošni materijal
Servis i održavanje
Ordinacija
Kontakt
ORTODENT je kompanija koja ima dugu tradiciju i iskustvo u stomatološkoj praksi.Začetnik ORTODENT-a, dr.spec.Božidar Radojičić je pre više od trideset godina, osnivanjem jedne od prvih privatnih stomatoloških ordinacija na teritoriji bivše Jugoslavije, otpočeo istorijat porodičnog posla koji njegovi sinovi nastavljaju i dalje razvijaju.Danas u okviru ORTODENT-a posluju 3 stomatološke ordinacije i firma koja se bavi uvozom i trgovinom stomatološkog materijala, aparata i opreme.

Vodeća ideja u radu ORTODENT-a - dostizanje visokih zapadnih standarda u domaćoj stomatološkoj praksi - ostvaruje se kombinacijom kvalitetne ponude renomiranih svetskih proizvodjača stomatološkog materijala, aparata i opreme i ovlašćenog servisa (koji funkcioniše kao after-sales podrška distribuciji), čime ORTODENT direktno utiče na poboljšanje uslova rada svojih kupaca.

Kompanija zapošljava 20 pretežno mladih ljudi raznih profila, visoke stručne spreme, željnih sticanja novih i unapredjenja već postojećih znanja. Naši dosadašnji rezultati, ostvareni timskim radom, motivišu nas da i dalje poboljšavamo ponudu i time utičemo na povećanje broja zadovoljnih klijenata.
Andrija Radojičić
Početak | Oprema | Potrošni materijal | Ordinacija | Servis | Kontakt
Stomatoloska oprema ORTODENT d.o.o. Niš. 2010. Optimizacija sajta