je kompanija koja ima dugu tradiciju i iskustvo u stomatološkoj praksi.


Začetnik Ortodenta, dr. spec. Božidar Radojičić je pre više od trideset godina, osnivanjem jedne od prvih privatnih stomatoloških ordinacija na teritoriji bivše Jugoslavije, otpočeo istorijat porodičnog posla koji njegovi sinovi nastavljaju i dalje razvijaju.


Danas u okviru ORTODENTA posluju 3 stomatološke ordinacije i firma koja se bavi uvozom i trgovinom stomatološkog materijala, aparata i opreme.


Poslovnom politikom preduzeća, Ortodent je definisao potrebu povećanja tržišnog učešća, odnosno celokupne tržišne pokrivenosti, što znači da podrazumeva mogućnost širenja prodajne mreže uključivanjem zainteresovanih pojedinaca u prodajni sistem Ortodenta.


U okviru kompanije ORTODENT funkcioniše servis služba koja pruža usluge servisiranja i repariranja stomatološke opreme brojnim medicinskim ustanovama širom zemlje. ORTODENT je jedini ovlašćeni serviser za popravku stomatološke opreme: »SIRONA«, »DÜRR DENTAL« i »W&H«. Praksa je pokazala da ovakav after-sales pristup u kompletiranju ponude stvara dodatnu sigurnost klijenta u naš rad, pa se iz tog razloga servis služba u Beogradu formira na istim principima rada kao i ona u Nišu.


   
   

 

   
 

 

 

 

Distributivni program kompanije ORTODENT

 
   
     

NOVO!!!

Autoklav za nasadne instrumente

 

pišite nam

www.dentalwerk.com

www.vertex-dental.com

www.sirona.de

www.3mespe.com

www.roeko.com

www.renfert.com

www.scheu-dental.com

www.fotona.si

www.duerr.de

www.melag.de

www.dfs-diamon.de

www.manfredi-saed.com

www.opticalaser.net

 

 

 

 

 
Distributivni program | Postanite naš diler | O firmi | Servis | Maloprodaja | Ortodent News | Kontakt | Stomatološka praksa
 

 

www.ortodent.co.yu, © 2003. ORTODENT stomatoloska oprema d.o.o. Niš, optimizacija sajta