TEHNIČKI MIKROMOTOR PERFECTA 300

Vertikalna linija

Vi ste ovde: Naslovna - Zubna tehnika - Tehnički mikromotori - Perfecta 300

Karakteristike tehničkog mikromotora Perfecta 300

Stomatoloska stolica Siger S30

Perfecta 300 tehnički mikromotor sa kojim je rad zadovoljstvo.

Perfecta 300 je laboratorijski pogon, kojim se lako rukuje, sa univerzalnom primenom i velikim brojem inovativnih osobina - kao na primer kontrolni element odvojen od upravljačke jedinice - samo je prvi korak u tom pravcu. Perfecta 300 sa potpuno novim tehnologijama i savršeno pogodne za obradu svih popularnih materijala.

Sve uspeva bez napora. Različni materijali, najveći zahtevi, stalno promenljivi preduslovi - svakodnevnihlebac jednog zubnog tehničara.
Sa aparatom Perfecta imate pri ruci moćan i laboratorijski aparat, sa raznim mogućnostima primene, kojim bez napora možete da pretvorite zamisli Vaših klijenata u stvarnost.

Tako inovativna. Tako ergonomična. Isti pokreti hiljadu puta na dan. Radni koraci koji se stalno ponavljaju. E, tu se vidi, da li je neki radni aparat ergonomičan i da li su njegove funkcije osmišljene, tako da mogu da uštede kratke vremenske jedinice, koje se stalno ponavljaju. Laboratorijski aparati Perfecta čine ekonomičan i telesno prilagođen rad mogućim. Zadatak za zadatkom. Dan za danom.

Tehničke karakteristike mikromotora:

* do 40.000 obrtaja
* stona,kolena i nožna varijanta


Dokumentacija

Perfecta 300 (.pdf, 244KB)


Galerija slika


Ostali tehnički mikromotori

Perfecta 300
Perfecta 600
Perfecta 900