35. SAJAM MEDICINE I STOMATOLOGIJE

29.SEPTEMBAR 2011

Sajam medicine i stomatologije -
Medident 2011

  Poštovane kolege obaveštavamo Vas  da će se u periodu od 13.-15. oktobra odrzati 35. sajam medicine i stomatologije Medident 2011. Bićemo počastvovani da prisustvujete prezentaciji novog inovativnog programa Sirone. Premijerno će biti prikazana stolica najnovije generacije - SINIUS, prvi put posle  IDS- a  u Kelnu ove godine.

" Od vizije do realnosti" je naš program koji ima za cilj da približi primenu 3D ortopana - Galileo, CEREC AC (CAD CAM) sistema u savremenoj stomatoloskoj praksi. Na beogradskom sajmu očekujemo goste iz Sirone koji ce održati predavanje na temu primene  CEREC  Biogenerica - jednostavno dizajnirane, sinhronizovane  procedure za svaku indikaciju u stomatoškoj  praksi koja garantuje uspeh. CEREC Biogeneric na pitanje visokih zahteve savremene stomatologije odgovara jednostavno, ispunjavanjem najviših standarda kvaliteta. Digitalni otisak sada ima ime CEREC.

   Na štandu ce biti izložen i 3D ortopan Galileo čije će domete u savremenoj stomatoloskoj praksi predstaviti regionalni menadžer Sirone uz video prezentaciju.

   Ne smemo zaboraviti i program ostalih nasih partnera:
* Fone (stomatološke stolice),
* W&H (program nasadnih instrumenata),
* Sigera,
* Miler-Omicrona ( otisne mase),
* Fotona (dentalni laseri),
* Hammaher(stomatološki instrumenti),
* Melag (autoklavi) ,
* Manfredi (zubna tehnika),

koji su nam izasli u susret i spremili akcijske cene.

 

 

Vertikalna linija

Ortodent Vam pruža


Ortodent News
Stomatoloska ordinacija - napravi sam
Toyota
Regent Club
Sirona SigerW&HFonaOptica Laser