SERVIS STOMATOLOŠKE OPREME

Servis stomatoloske opreme

Servis stomatološke opreme Ortodent je uporedo sa sklapanjem distributerskih ugovora usmerio svoju aktivnost ka formiranju servis službe i postao ovlašćeni serviser za popravku stomatološke opreme proizvođača: SIRONA-SIEMENS, DŰRR, W&H I MELAG.

Serviseri su obučavani u Nemačkoj i Austriji, na stručnim obukama organizovanim od strane samih dobavljača, što znači da se usluga servisa vrši prema normativima i standardima koje je postavio proizvođač. Pored toga, servisiranje se vrši isključivo originalnim rezervnim delovima, čime je mogućnost ponovnog kvara servisiranog dela svedena na minimum. Odnedavno, inicirani zahtevima tržišta, naši serviseri su osposobljeni da servisiraju stomatološki program firme: JUGODENT, kao i firmi sa prostora bivše Jugoslavije: EI MEDICINA, RUDI ČAJEVEC i dr.

Pored stomatološke, sevisiramo i opremu za fizikalnu medicinu i dermatologiju. Fleksibilnost je glavna odlika naših servisera: informisanje, savetovanje ili pak izlaženje na teren sastavni su delovi svakodnevnog radnog dana!

Ako imate potrebu za popravkom, pozovite nas, ili pošaljite e-mail na:
tel. + 381(0)18 520743
e-mail: servis@ortodent.co.rs

Doći ćemo do Vas u roku od 24 sata, pregledati opremu i ustanoviti njeno stanje!

Vertikalna linija

Ortodent Vam pruža


Ortodent News
Stomatoloska ordinacija - napravi sam
Toyota
Regent Club
Sirona SigerW&HFonaOptica Laser